produk

SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

Pedaran pondok:

SPESIFIKASI barang
ASSAY 99,5% MIN
MOLYBDENUM 39,5% MIN
CHLORIDE 0,02% MAX
SULPHATE 0,2% MAX
Pb 0,002% MAX
PH 7.5-9.5
PO4 0,005% MAX
AIR INSOLUBLE 0,1% MAX


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sodium molibdat

Ngaran séjén :

Sodiummolybdate dihydrate, sanajan disodium molibdat

Jumlah CAS 7631-95-0

Formula kimia: Na2MoO4

Sodium molibdat (Na2MO4) tiasa dianggo salaku aditif éléktrolit, kanggo dianggo dina kapasitor éléktrokimia. Tambihan Na2MO4 salaku aditif éléktrolit tiasa nyababkeun ningkat kapasitansi, nyegah korosi sareng kinerja anu stabil.

Éta ogé tiasa dijantenkeun katalis nalika ngadamel cét sareng pewarna

Produk ieu dianggo dina pembuatan alkaloid, réagen, dyestuffs, pigmén beureum molibdat, uyah molibdat sareng tahan tahan sinar matahari, ogé bahan baku pikeun pembuatan tahan api. Kristal natrium molibida ogé tiasa dianggo salaku sambetan Anu seueur dianggo dina sistem pendinginan sirkulasi, cairan logam.





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami