produk

TOLYLTRIAZOLE

Pedaran pondok:

KARAKTER: Hampang Kuning Pikeun PUTIH GRATIS
MÉTTEL CILIK: 80-86 ℃
Uap: 0,2% MAX
ASH: 0,05% MAX
PH (25 ℃): 5.5-6.5
ASSAY: 99% MIN.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami