BANNER1
SJZCHEM02
SJZCHEM03
banner-3

produk

mesin farmasi sareng bahan pengepakan

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about-us

naon urang ngalakukeun

SJZ Chem-Pharm Co., Ltd. perenahna di tengah kota Shijiazhuang, ibukota propinsi Hebei. utamina dagang bahan kimia, panengah farmasi, ekstrak sato sareng tutuwuhan, sareng sajabana, ngahontal volume taunan langkung ti 30,000,000 dolar AS.
Nempel kana sumanget "merhatoskeun kaimanan, aktip ngahajakeun salamina", perusahaan kami parantos netepkeun hubungan bisnis anu lega sareng ramah sareng langkung ti 60 nagara sareng daérah di dunya.
Punten kersa ngahubungi kami pikeun kerjasama bisnis.
langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual

wartos

Warta Perusahaan Kami

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ilubiung dina ...

Kalayan téma "Nagara Tiongkok-Tengah sareng Éropa Wétan Kerjasama Lokal. Kasempetan Anyar, Widang Anyar ....

Kegiatan Perluasan SJZ CHEM-PHARM CO., LTD-A ...

Kegiatan Perluasan SJZ CHEM-PHARM CO., LTD-Lalampahan ka Jiulongtan Tanggal 31 Oktober 2019, dina usum gugur emas ieu, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngayakeun pagawé pikeun ngalaksanakeun kagiatan pendakian gunung sareng pamekaran di Jiulongtan Scenic Daérah...
langkung >>

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ilubiung dina Interna ...

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngiringan Pameran Ékonomi sareng Perdagangan Internasional Propinsi Hebei. Kalayan téma "Nagara Tiongkok-Tengah sareng Éropa Wétan Kerjasama Lokal, Kasempetan Anyar, Widang Anyar, Spasi Anyar", anu katilu Cina-Pusat ...
langkung >>

Pagawé pinunjul Celebarate Taun Anyar '...

Karyawan luar biasa Celebarate Hawa Taun Anyar di Sanya Dina susunan perusahaan anu ati-ati sareng tuntas, dina tanggal 28 Désémber, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngayakeun pagawé anu luar biasa ngalayang ka Sanya, Hainan, sareng ngamimitian perjalanan lima dinten ka kol .. .
langkung >>

Konperénsi bisnis Shijiazhuang sareng Hongaria

Konperénsi bisnis Shijiazhuang sareng Hongaria Dina tanggal 20 Nopémber, konferensi bisnis Shijiazhuang Hongaria diayakeun di aula Konperénsi Hotel Asia Pasifik. Tian Jiayi, diréktur Biro Perdagangan Kota Shijiazhuang sareng pamimpin bisnis pikeun parti ...
langkung >>