produk

  • TCCA/TRICHLOROISOCYANURIC ACID/CHLORINE TABLET

    TCCA / TRICHLOROISOCYANURIC ACID / CHLORINE TABLET

    TCCA mangrupikeun sanyawa organik, seueur dianggo salaku disinféktan industri, pemutihan sareng réagen dina sintésis organik.
    Aya 3 apperansi, Bubuk / Granular / tablet, numutkeun panggunaan
    Spésifikasi:
    1. Penampilan: tablet bodas
    2. Klorin anu sayogi: 90,00% MIN
    3. Uap: 0.50% MAX
    4. 1% larutan cai PH: 2.7-3.3
    Kami gaduh bungkus 50KGS palastik Drum, 20KGS serat serat karton jsb
  • CALCIUM HYPOCHLORITE 65% 70%

    CALCIUM HYPOCHLORITE 65% 70%

    Kalsium Hypochlorite tiasa seueur dianggo salaku disinféktan, agén pemutih atanapi oksidan sabab klorin anu aya dina produk, contona, éta ngagaduhan disinfections anu saé pikeun kolam renang, cai minum, menara pendingin & kokotor sareng cai limbah, tuangeun, tani, rumah sakit, sakola, stasiun sareng rumah tangga sareng sajabana, pemutihan sareng oksidasi anu saé ogé aya dina industri kertas sareng pewarna.
  • SODIUM DICHLOROISOYANURATE/SDIC

    SODIUM DICHLOROISOYANURATE / SDIC

    1, Sodium Dichloroisocyanurate (Bubuk)
    2, Boh anhidrat sareng dihydrate, 56% mnt & 60% mnt
    3, kualitas saé kalayan harga kalapa
    4. angger sareng 20-40mesh, 40-60mesh
    5. tablet tiasa dilakukeun ku sarat pelanggan, 1g / tablet; 2g / tablet; 5g / tablet; 10g / tablet