produk

  • POTASSIUM BICARBONATE/E501

    POTASSIUM BICARBONATE / E501

    Ganti natrium bikarbonat sakumaha tipung, jajan, pastry, produk dipanggang agén ageung,
    deacidifying ngarobih pH sareng nurunkeun kaasaman,
    Ditambahkeun kana wort atanapi anggur, éta diréaksikeun sareng asam tartaric sareng ngahasilkeun kalium bitartrate anu diélarasi sacara épéktip,
    Tambahkeun kana pakan sapi pikeun ningkatkeun produksi susu,
    Kelas téknologi tiasa dianggo salaku pupuk foliar, pupuk potash.