produk

  • BENZALKONIUM CHLORIDE

    BENZALKONIUM CHLORIDE

    Benzalkonium Chloride mangrupikeun surfaktan uyah amonium kuartér kationik penting, anu seueur dianggo dina perawatan pribadi, sampo, kondisionér sareng produk sanés. Éta ngagaduhan pangaruh anti statis, fléksibel sareng anti korosi, sareng tiasa ogé dianggo dina ngabantosan, nyetak sareng ngabantosan bantu, nyeuseuh lawon sareng industri sanés.
  • INSECTICIDE/EMAMECTIN BENZOATE

    BENZOATE INSTéktis / EMAMECTIN

    Anggo Pepelakan:
    Kubis, kol, lobak sareng sayuran sanésna, kécap, kapas, téh, bako sareng pepelakan sareng tangkal buah sanésna.
    Objék kontrol:
    Kegiatan abamectin benzoate ka Lepidoptera kalintang luhurna, sapertos ngengat kubis, cacing angkatan kedelai, cacing bollworm, cacing tentara bako, cacing tentara kol, Spodoptera litura, cacing tentara, ngengat daun daun apel, khususna ka Spodoptera exigua sareng Plutella xylostella, sareng ka Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera sareng mites.
  • TOLYLTRIAZOLE

    TOLYLTRIAZOLE

    KARAKTER: Hampang Kuning Pikeun PUTIH GRATIS
    MÉTTEL NGAPELAS: 80-86 ℃
    Uap: 0,2% MAX
    ASH: 0,05% MAX
    PH (25 ℃): 5.5-6.5
    ASSAY: 99% MIN.
  • ETHYL (ETHOXYMETHYLENE)CYANOACETATE CAS#: 94-05-3

    ETHYL (ETHOXYMETHYLENE) CYANOACETATE CAS #: 94-05-3

    Étil (ethoxymethylene) cyanoacetate
    CAS No.94-05-3
    Formula Molekul: C8H11NO3
    Pasipatan Kimia: bodas dugi ka kristal padet
    Pamakean: Panengah tina allopurinol
    SinonimEMCAE; Ethyl (ethoxyMethyle; 2-Cyano-3-ethoxyacryL; Ethyl (ethoxymethylene); Ethyl-2-cyan-3-ethoxyacrylat; ETHYL 2-CYANO-3-ETHOXYACRYLATE; Ethyl 3-ethoxyry (Ethoacry-Etateil) ) cyaoacetate; (E) -ethyl 2-cyano-3-ethoxyacrylate; étil (Z) -2-cyano-3-ethoxyacrylate
  • DICHLOROMETHANE/METHYLENE CHLORIDE

    DICHLOROMETHANE / METYLENE CHLORIDE

    METYLENE CHLORIDE
    diklorometana
    Formula kimia: CH2Cl2
    Nomer aksés CAS: 75-09-2
    Spésifikasi / Murni: 99,95% mnt