Tentang Kami

Tentang Kami

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD. mangrupikeun salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir anu ngagaduhan Aditif Pangan, Bahan Kimia Industri, sareng Perantara Farmasi. Kami ngagaduhan sertipikat sistem mutu ISO9001. Kantor ékspor kami perenahna di Shijiazhuang, ibukota propinsi Hebei, ngan 270km kiduleun Beijing.

Ngaliwatan mangtaun-taun pertumbuhan, ku mimitian ti perdagangan internasional murni, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD.parantos ngadegkeun industri sareng sacara progresif ngawangun ranté lengkep tina ngagaleuh bahan baku dugi ka ngolah dugi ka ékspor. Salaku perusahaan grup industri multifungsi,SJZ CHEM-PHARM CO., LTD. parantos gaduh tilu pabrik produktif langsung sareng lima pabrik ku usaha patungan anu ngaliput MAKANAN TAMBAHAN, INORGANIK sareng KIMIA ORGANIK.

Perusahaan urang teras-terasan tetep kiridit sareng ngahargaan kiridit salaku inti tina nyalira, anu ngadorong perusahaan janten salah sahiji usaha anu paling penting di China. Maka palanggan kami, henteu masalah ti bumi sareng luar negeri nyarios pisan ngeunaan urang, sareng éta mangrupikeun harta banda perusahaan. Perusahaan kami ayeuna nuju nuju tujuan anu langkung luhur sareng anjeun wilujeng gabung sareng kami. Milih kami hartosna anjeun milih henteu ngan ukur babaturan anu tulus, tapi ogé pasangan anu dipercaya.

Kusabab 2015.03.11, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD. parantos janten perusahaan saham anu leres pisan ngontrol HEBEI CHENBANG INTL TRADING GROUP CO., LTD. anu mampuh ngalegaan bisnis sareng nawiskeun jasa anu langkung saé pikeun konsumén kalayan dukungan anu kuat ti pamaréntah sareng dana anu réa tina saham.

Sertipikat

Rakan