produk

  • OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    PHMB mangrupikeun jinis polimér baktisida sareng baktéstostis multi-tujuan anu énggal. Bakal ngahasilkeun ionisasi dina leyuran cai. Bagian hidrofilik na ngandung listrik positip anu kuat. Éta tiasa nyerep sagala jinis baktéri sareng virus anu biasana listrik négatip, lebet kana mémbran sél, ngahambat sintésis liposom dina mémbran, nyababkeun sél maot, sareng ngahontal pangaruh baktéri anu pangsaéna.

    CAS: 32289-58-0
    Formula molekular: (C8H17N5) n.xHCl beurat molekul : 433.038
    Struktur molekular: