produk

  • TCCA/TRICHLOROISOCYANURIC ACID/CHLORINE TABLET

    TCCA / TRICHLOROISOCYANURIC ACID / CHLORINE TABLET

    TCCA mangrupikeun sanyawa organik, seueur dianggo salaku disinféktan industri, pemutihan sareng réagen dina sintésis organik.
    Aya 3 apperansi, Bubuk / Granular / tablet, numutkeun panggunaan
    Spésifikasi:
    1. Penampilan: tablet bodas
    2. Klorin anu sayogi: 90,00% MIN
    3. Uap: 0.50% MAX
    4. 1% larutan cai PH: 2.7-3.3
    Kami gaduh bungkus 50KGS palastik Drum, 20KGS serat serat karton jsb
  • CALCIUM HYPOCHLORITE 65% 70%

    CALCIUM HYPOCHLORITE 65% 70%

    Kalsium Hypochlorite tiasa seueur dianggo salaku disinféktan, agén pemutih atanapi oksidan sabab klorin anu aya dina produk, contona, éta ngagaduhan disinfections anu saé pikeun kolam renang, cai minum, menara pendingin & kokotor sareng cai limbah, tuangeun, tani, rumah sakit, sakola, stasiun sareng rumah tangga sareng sajabana, pemutihan sareng oksidasi anu saé ogé aya dina industri kertas sareng pewarna.
  • CERIUM OXIDE POLISHING POWDER

    Bubuk polusi polusi CERIUM OXIDE

    Bubuk cerium oxide polishing ngagaduhan sipat kimia sareng fisik anu saé sareng seueur dianggo dina polesan kaca optik, LCD, Touch Panel, Photo Mask.
  • OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    PHMB mangrupikeun jinis polimér baktisida sareng baktéstostis multi-tujuan anu énggal. Bakal ngahasilkeun ionisasi dina leyuran cai. Bagian hidrofilik na ngandung listrik positip anu kuat. Éta tiasa nyerep sagala jinis baktéri sareng virus anu biasana listrik négatip, lebet kana mémbran sél, ngahambat sintésis liposom dina mémbran, nyababkeun sél maot, sareng ngahontal pangaruh baktéri anu pangsaéna.

    CAS: 32289-58-0
    Formula molekular: (C8H17N5) n.xHCl beurat molekul : 433.038
    Struktur molekular:
  • SODIUM LAURYL ETHER SULFATE 70%(SLES)

    SODIUM LAURYL ETHER SULFATE 70% (SLES)

    PHMB mangrupikeun jinis polimér baktisida sareng baktéstostis multi-tujuan anu énggal. Bakal ngahasilkeun ionisasi dina leyuran cai. Bagian hidrofilik na ngandung listrik positip anu kuat. Éta tiasa nyerep sagala jinis baktéri sareng virus anu biasana listrik négatip, lebet kana mémbran sél, ngahambat sintésis liposom dina mémbran, nyababkeun sél maot, sareng ngahontal pangaruh baktéri anu pangsaéna.

    CAS: 32289-58-0
    Formula molekular: (C8H17N5) n.xHCl beurat molekul : 433.038
    Struktur molekular:
  • BENZALKONIUM CHLORIDE

    BENZALKONIUM CHLORIDE

    Benzalkonium Chloride mangrupikeun surfaktan uyah amonium kuartér kationik penting, anu seueur dianggo dina perawatan pribadi, sampo, kondisionér sareng produk sanés. Éta ngagaduhan pangaruh anti statis, fléksibel sareng anti korosi, sareng tiasa ogé dianggo dina ngabantosan, nyetak sareng ngabantosan bantu, nyeuseuh lawon sareng industri sanés.
  • INSECTICIDE/EMAMECTIN BENZOATE

    BENZOATE INSTéktis / EMAMECTIN

    Anggo Pepelakan:
    Kubis, kol, lobak sareng sayuran sanésna, kécap, kapas, téh, bako sareng pepelakan sareng tangkal buah sanésna.
    Objék kontrol:
    Kegiatan abamectin benzoate ka Lepidoptera kalintang luhurna, sapertos ngengat kubis, cacing angkatan kedelai, cacing bollworm, cacing tentara bako, cacing tentara kol, Spodoptera litura, cacing tentara, ngengat daun daun apel, khususna ka Spodoptera exigua sareng Plutella xylostella, sareng ka Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera sareng mites.
  • SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

    SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

    SPESIFIKASI barang
    ASSAY 99,5% MIN
    MOLYBDENUM 39,5% MIN
    CHLORIDE 0,02% MAX
    SULPHATE 0,2% MAX
    Pb 0,002% MAX
    PH 7.5-9.5
    PO4 0,005% MAX
    AIR INSOLUBLE 0,1% MAX

  • TOLYLTRIAZOLE

    TOLYLTRIAZOLE

    KARAKTER: Hampang Kuning Pikeun PUTIH GRATIS
    MÉTTEL NGAPELAS: 80-86 ℃
    Uap: 0,2% MAX
    ASH: 0,05% MAX
    PH (25 ℃): 5.5-6.5
    ASSAY: 99% MIN.
  • BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE

    BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE

    PRODUK NAMA BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE
    CAS No. 10326-27-9
    FORMULA BaCl2.2H2O
    Beurat molekul 244.24
    Munculna CRYSTAL COLORLESS
    SPESIFIKASI
    Murni 99,0% MIN.
    KALSIUM 0,036% MAX.
    HAL-HAL INSOLUBLE AIR 0,05% MAX.
    SULFIDES 0,003% MAX.
    SODIUM 0,20% MAX.
    BESI (Fe) 0,001% MAX.









  • ETHYL (ETHOXYMETHYLENE)CYANOACETATE CAS#: 94-05-3

    ETHYL (ETHOXYMETHYLENE) CYANOACETATE CAS #: 94-05-3

    Étil (ethoxymethylene) cyanoacetate
    CAS No.94-05-3
    Formula Molekul: C8H11NO3
    Pasipatan Kimia: bodas dugi ka kristal padet
    Pamakean: Panengah tina allopurinol
    SinonimEMCAE; Ethyl (ethoxyMethyle; 2-Cyano-3-ethoxyacryL; Ethyl (ethoxymethylene); Ethyl-2-cyan-3-ethoxyacrylat; ETHYL 2-CYANO-3-ETHOXYACRYLATE; Ethyl 3-ethoxyry (Ethoacry-Etateil) ) cyaoacetate; (E) -ethyl 2-cyano-3-ethoxyacrylate; étil (Z) -2-cyano-3-ethoxyacrylate
  • POTASSIUM BICARBONATE/E501

    POTASSIUM BICARBONATE / E501

    Ganti natrium bikarbonat sakumaha tipung, jajan, pastry, produk dipanggang agén ageung,
    deacidifying ngarobih pH sareng nurunkeun kaasaman,
    Ditambahkeun kana wort atanapi anggur, éta diréaksikeun sareng asam tartaric sareng ngahasilkeun kalium bitartrate anu diélarasi sacara épéktip,
    Tambahkeun kana pakan sapi pikeun ningkatkeun produksi susu,
    Kelas téknologi tiasa dianggo salaku pupuk foliar, pupuk potash.
12 Teras> >> Halaman 1/2