produk

BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE

Pedaran pondok:

PRODUK NAMA BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE
CAS No. 10326-27-9
FORMULA BaCl2.2H2O
Beurat molekul 244.24
Munculna CRYSTAL WARNA
SPESIFIKASI
Murni 99,0% MIN.
KALSIUM 0,036% MAX.
HAL-HAL LEUWIH AIR 0,05% MAX.
SULFIDES 0,003% MAX.
SODIUM 0,20% MAX.
BESI (Fe) 0,001% MAX.










Detil Produk

FAQ

Tanda Produk





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami