produk

SODIUM DICHLOROISOYANURATE / SDIC

Pedaran pondok:

1, Sodium Dichloroisocyanurate (Bubuk)
2, Boh anhidrat sareng dihydrate, 56% mnt & 60% mnt
3, kualitas saé kalayan harga kalapa
4. angger sareng 20-40mesh, 40-60mesh
5. tablet tiasa dilakukeun ku sarat pelanggan, 1g / tablet; 2g / tablet; 5g / tablet; 10g / tablet


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sodium Dichloroisocyanurate

rumus molekul: C3O3N3CL2Na

Beurat Molekul: 219.98

Mangrupikeun agén oksidan sareng klorida anu kuat sareng tiasa leyur dina cai gampang.

UN2465

 Pasipatan: SDICnyaéta leyur cai, éta ngagaduhan sipat anu épéktip, épéktip instan, jembar sareng kaamanan. SDIC ngagaduhan pangaruh fungisida anu kuat, bahkan dina dosis 20ppm, babandingan fungisida tiasa dugi ka 99%. SDIC gaduh stabilitas anu saé, tiasa dilestarikan salami satengah taun kalayan kirang ti 1% kaleungitan klorin anu épéktip, sareng henteu tiasa buruk dina 120 ° C, henteu tiasa diobong.

Aplikasi:

  Sodium Dichloroisocyanurate tiasa ngabéréskeun cai nginum, kolam renang, barang tuang sareng hawa, ngalawan panyakit tepa salaku disinféksi rutin, disinféksi preventif sareng sterilisasi lingkungan di tempat anu béda.

  Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyegah wol tina nyusut, ngabodaskeun tékstil sareng meresihan cai industri anu beredar.

Panyimpenan sareng Transportasi:

SDIC kedah disimpen di tempat anu tiis sareng garing, jaga ati anu ketat ulah kapangaruhan ku beueus, ngajauhan sinar panonpoé, henteu aya hubunganana sareng nitrida sareng zat réduktif, Tiasa dibawa ku karéta, treuk atanapi kapal

Paking:
25kg, kendang plastik 50kg, kantong rajutan plastik 1000kg






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami