produk

Bubuk polusi polusi CERIUM OXIDE

Pedaran pondok:

Bubuk cerium oxide polishing ngagaduhan sipat kimia sareng fisik anu saé sareng seueur dianggo dina polesan kaca optik, LCD, Touch Panel, Photo Mask.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuk cerium oxide polishing ngagaduhan sipat kimia sareng fisik anu saé sareng seueur dianggo dina polesan kaca optik, LCD, Touch Panel, Photo Mask.

Fitur:
Kualitas permukaan anu saé
Ukuran partikel seragam
Gantung anu saé, hirupna bubur panjang
Laju ngaleungitkeun tinggi

Indéks Kimia:
TREO: 98% Min
La2O3: 25-35%
CeO2: 62-75%
Pr6O11: 0,01% Max
Nd2O3: 0,01% Max
Sm2O3: 0,01% Max
F: 5%

Indéks fisik:
Warna: bodas
Ukuran partikel (D50) : 0.8-1.0μm ; 1.0-1.5μm ; 1.5-2.0μm; 2.0-2.5μm; Ngaropea.

Paking:
NW: 20kgs / karton, GW: 21KGS / karton.








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami