produk

TCCA / TRICHLOROISOCYANURIC ACID / CHLORINE TABLET

Pedaran pondok:

TCCA mangrupikeun sanyawa organik, seueur dianggo salaku disinféktan industri, pemutihan sareng réagen dina sintésis organik.
Aya 3 apperansi, Bubuk / Granular / tablet, numutkeun panggunaan
Spésifikasi:
1. Penampilan: tablet bodas
2. Klorin anu sayogi: 90,00% MIN
3. Uap: 0.50% MAX
4. 1% larutan cai PH: 2.7-3.3
Kami gaduh bungkus 50KGS PLASTIC DRUM, 20KGS FIBER CARTONS DLL


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

TCCA mangrupikeun sanyawa organik, seueur dianggo salaku disinféktan industri, pemutihan sareng réagen dina sintésis organik.

Aya 3 apperansi, Bubuk / Granular / tablet, numutkeun panggunaan

Spésifikasi:                                      

1. Penampilan: tablet bodas                     

2. Klorin anu sayogi: 90,00% MIN               
3. Uap: 0.50% MAX                       

4. 1% larutan cai PH: 2.7-3.3                 

Kami gaduh bungkus 50KGS PLASTIC DRUM, 20KGS FIBER CARTONS DLL

TRICHLOROISOCYANURIC Acid (TCCA) mangrupikeun agén anu kuat sareng nyahikmat sareng panyawat anu Penting Pentingna, Ngadokalisasikeun AGÉNÉN JEUNG KANDUNGAN KACINDUNGAN DENGAN KANDUNGAN EFEKTIF BESAR, BAKAL BAKAL HOSPITAL Jsb.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami