produk

BENZALKONIUM CHLORIDE

Pedaran pondok:

Benzalkonium Chloride mangrupikeun surfaktan uyah amonium kuartér kationik penting, anu seueur dianggo dina perawatan pribadi, sampo, kondisionér sareng produk sanés. Éta ngagaduhan pangaruh anti statis, fléksibel sareng anti korosi, sareng ogé tiasa dianggo dina ngabantosan, nyetak sareng ngabantosan bantu, nyeuseuh lawon sareng industri sanés.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Assay: 80% EINECS No.205-351-5 Benzalkonium Klorida1227 mangrupikeun jenis surfaktan kationik, kagolong kana nonoxidizing boicide. Benzalkonium Chloride 1227 épisién tiasa nahan panyebaran ganggang sareng réproduksi lumpur. Benzalkonium Chloride 1227 ogé ngagaduhan sipat bubur sareng nembus, tiasa nembus sareng miceun lumpur sareng ganggang, ngagaduhan kaunggulan karacunan rendah, henteu aya akumulasi karacunan, leyur dina cai, gampang dianggo, henteu kapangaruhan ku karasa cai. Benzalkonium Chloride 1227 ogé tiasa dianggo salaku agén anti hampang, agén antistatik, emulsifying

agén sareng agén amandemen dina lapangan anyaman sareng pewarna. barang indéks Panémbong cair lampu konéng lampu konéng lilin padet Pamakéan: Salaku nonoxidizing boicide, dosis 50-100mg / L langkung disukai salaku remover sludge, 200-300mg / L langkung dipikaresep, agén antifoaming organosilyl anu cekap kedah ditambih pikeun tujuan ieu. DDBAC /BKCtiasa dianggo sasarengan sareng fungisida sanés sapertos isothiazolinones, glutaraldegyde, dithionitrile methane pikeun sinergis, tapi henteu tiasa dianggo sasarengan sareng klorophenol. Upami kokotor némbongan saatos dibuang tina produk ieu dina sirkulasi cai tiis, kokotorna kedah disaring atanapi ditiup dina waktosna kanggo nyegah panyimpenanna di handapeun ngumpulkeun tank saatos ngiles.f3fa4036









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami