produk

DICHLOROMETHANE / METYLENE CHLORIDE

Pedaran pondok:

METYLENE CHLORIDE
diklorometana
Formula kimia: CH2Cl2
Nomer aksés CAS: 75-09-2
Spésifikasi / Murni: 99,95% mnt


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

NAMA PRODUK: METHYLENE CHLORIDE

Rumus molekular tina diklorometana: CH2Cl2; Éta mangrupikeun pangleyur anu teu tiasa dibakar kalayan titik anu ngagolak rendah sareng sering dianggo pikeun ngagentos éter minyak bumi, diethyl éter, sareng sajabana.
Ngaran Cina: diklorometana
Formula kimia: CH2Cl2
Beurat molekul: 84,93
Nomer aksés CAS: 75-09-2
Titik didih: 39.8 ℃
Kelarutan cai: 20g / L (20 ℃)
Penampilan: cairan volatil anu teu warnaan sareng transparan

Paking: kendang waja biru 270KGS ; 20'fcl: 80drum

Kelas: 6.1

UN NO. 1593

Spésifikasi / Murni: 99,95% mnt

EINECS No.: 200-838-9
Kelarutan: henteu leyur dina cai sareng leyur dina fenol, aldehida, keton, asam asét glasial, triétil fosfat, étil asetetoetat, sareng sikloheksana; gaul sareng ngaleyurkeun sareng élak alkohol hidrokarbon klorida anu sanés, diétil éter, sareng N, N-dimethylformamide;    

Stabilitas: Dina suhu normal (suhu kamar) sareng nalika teu aya beueus, diklorometana langkung stabil tibatan zat anu sami (kloroform sareng karbon tetrachloride);
Dékomposisi cilaka: Upami ngahubungi cai pikeun waktos anu lami, éta lalaunan bakal terurai sareng ngahasilkeun hidrogén klorida;  
Polimérisasi picilakaeun: moal lumangsung

Tujuan diklorometana:
Dichloromethane sanggup pisan ngabubarkeun sareng lemah karacunan; éta umumna dilarapkeun pikeun produksi pilem aman sareng Makrolon; sésana dipaké pikeun pelarut cet, agén degreasing logam, agén suntik haseup sareng gas, agén niupan poliuretan, agén pelepasan sareng remover cet;

Dichloromethane nyaéta cairan anu henteu warnaan. Hal ieu digunakeun salaku médium réaksi dina industri apoték sareng dilarapkeun kana persiapan penbritin, carbenicillin, cephalosporin, sareng sajabana, ka pangleyur pikeun ngahasilkeun pilem, pelarut minyak dewaxing, propellant aerosol, agén ékstraksi sintésis organik, poliuretan sareng agén foaming anu sanés beberesih logam nalika produksi palastik foamed.

methylene chloride-2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami