wartos

Konperénsi bisnis Shijiazhuang sareng Hongaria

Tanggal 20 Nopémber, konperénsi bisnis Shijiazhuang Hongaria diayakeun di aula Konperénsi Hotel Asia Pasifik. Tian Jiayi, diréktur Biro Dagang Kota Shijiazhuang sareng pamimpin bisnis pikeun ilubiung dina negosiasi bisnis. Eusi rapat diantarana ngenalkeun sagala rupa bidang sapertos ékonomi, transportasi, budaya sareng sajabina di Hungaria, Cina, Hebei sareng Shijiazhuang. SJZ CHEM-PHARM CO LTD salaku wawakil Cina anu sumping dina rapat éta


Pos waktos: Aug-31-2020