wartos

Pagawé pinunjul Celebarate Hawa Taun Anyar di Sanya

Dina susunan perusahaan anu ati-ati sareng tuntas, dina tanggal 28 Désémber, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngayakeun pagawé anu luar biasa ngalayang ka Sanya, Hainan, sareng ngamimitian perjalanan lima dinten ka kapuloan tropis anu warna-warni. Dina raraga ningkatkeun perawatan pikeun padamelan dina padamelan sareng kahirupanana, mere ilham moralna, masihan pinuh peran utama karyawan pinunjul, sareng narékahan pikeun nyiptakeun suasana kerja anu langkung positif.

      Perjalanan ieu ka Sanya utamina nganjang ka Pulo Wuzhizhou, Taman Budaya Budha Nanshan sareng Tianya Haijiao. Nalika ngararasakeun pantai biru sareng pemandangan anu éndah di Hainan, sareng ngaraoskeun adat tropis unik di Sanya, sadayana ogé samentawis nyingkirkeun pagawéan tegangan, bersantai sareng istirahat di laut biru sareng langit biru, pinuh ku seuri sapanjang jalan, sareng nyéépkeun unik Taun Anyar urang wengi babarengan.


Pos waktos: Aug-31-2020