wartos

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngiringan Pameran Ékonomi sareng Perdagangan Internasional Propinsi Hebei.

Kalayan téma "Karajaan Lokal Cina-Tengah sareng Éropa Wétan, Kasempetan Anyar, Widang Anyar, Spasi Anyar", Rapat Pamimpin Lokal Cina-Tengah sareng Éropa Wétan dibuka di Tangshan, Propinsi Hebei ti 16 dugi ka 20 Juni, 2015. 58 gubernur propinsi (nagara, kota) ti nagara-nagara Éropa Tengah sareng Wétan mingpin pamaréntah sareng delegasi bisnis pikeun ilubiung dina paméran éta. Para tamu dina rapat éta parantos ngahontal sakumna 16 nagara di Éropa Tengah sareng Wétan, kalayan jumlahna langkung ti 400 jalma

   Rapat Pamimpin Lokal Cina-CEEC Katilu mangrupikeun rapat internasional anu pang luhurna sareng pangageungna anu diayakeun di Propinsi Hebei dina sababaraha taun ka pengker. Ieu mangrupikeun misi mulia anu dipasihkeun ka Hebei ku Komite Pusat Partai sareng Déwan Nagara. Henteu ngan ukur pikeun nerapkeun Cina-CEECs langkah pragmatik rapat para pamimpin ogé mangrupikeun ukuran anu penting pikeun Hebei pikeun nguatkeun kerjasama dina kapasitas produksi sareng nagara-nagara Éropa Tengah sareng Wétan sareng ngamajukeun pamekaran terbuka

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD diajak ngiringan pameran dagang sareng nandatanganan kontrak sareng konsumén Éropa


Pos waktos: Aug-31-2020