wartos

Kegiatan Ékspansi SJZ CHEM-PHARM CO., LTD-Perjalanan ka Jiulongtan

Tanggal 31 Oktober 2019, dina usum gugur emas ieu, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngayakeun pagawé pikeun ngalaksanakeun kagiatan pendakian gunung sareng pamekaran di Daérah Pamandangan Jiulongtan di Pingshan County, Shijiazhuang.

Nyanghareupan panonpoé isuk-isuk dina isuk, kami parantos ngamimitian perjalanan jauh tina ramé kota. Leumpang ka gunung sareng ngambekan hawa seger anu seger tina alam. Dina prosés pendakian di luar, teu aya anu ngagorowok karasa sareng capé, teu aya anu tinggaleun sareng mundur, sareng aya anu wani-wani narékahan tempat munggaran sareng damel kerjasama sapanjang jalan. Kacapean dina pagunungan ningkat kana kabagjaan kameunangan dina tawa anteng. Nalika latihan sareng kabagjaan, éta ogé pinuh nunjukkeun kualitas anu saé sareng gambar ti tim Chenbang urang. Saatos naék, urang angkat ka kebon apel pikeun kagiatan metik, ngaraosan apel seger anu nembé dicandak tina tatangkalan, caket alam sareng ngararasakeun kabagjaan panén.

Nyandak kagiatan teureuh di luar salaku jembatan, organisasi ngatur pagunungan pagunungan, petik kebon, sareng pesta tuang, anu ngagampangkeun tekanan padamelan pagawé sareng pondok jarak antara kolega. Éta nyiptakeun kasempetan komunikasi antar kolega. Pagawé ngora kéngingkeun langkung seueur élmu ngalangkungan pangalaman bagi karyawan anu langkung lami, sareng padamel anu langkung lami ogé katépaan ku kakuatan ngora pikeun nonoman. Sadayana gaduh pamahaman anu anyar pikeun silih sareng nguatan kohesi tim Chempharm.


Pos waktos: Aug-31-2020