produk

POTASSIUM BICARBONATE / E501

Pedaran pondok:

Ganti natrium bikarbonat sakumaha tipung, jajan, pastry, produk dipanggang agén massal,
deacidifying ngarobih pH sareng nurunkeun kaasaman,
Ditambahkeun kana wort atanapi anggur, éta diréaksikeun sareng asam tartaric sareng ngahasilkeun kalium bitartrate anu diéolubasi sacara épéktip,
Tambahkeun kana pakan sapi pikeun ningkatkeun produksi susu,
Kelas téknologi tiasa dianggo salaku pupuk foliar, pupuk potash.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Katerangan barang: Kalium bikarbonat

Mol.formula: KHCO3

Sipat kimia: kristal bodas sareng stabil dina hawa, gampang leyur dina cai sareng larutanna katingali basa lemah, teu leyur dina étanol.

Harta Fisik

Bubuk bodas atanapi kristal henteu bauan, Mol.wt: 100.11, gravitasi khusus: 2.17.

 

Aplikasi

Ganti natrium bikarbonat salaku agén bulking

Tambihkeun kana pakan sapi pikeun ningkatkeun produksi susu

Nalika panén, siga deacidifier tina kedah.

Dina anggur bodas, rosé sareng beureum, pikeun menerkeun kaasaman salami prosés elaborasi.

Kelas téknologi tiasa dianggo salaku pupuk foliar, pupuk potash

 

Paking:

Kantong anyaman plastik atanapi kantong kertas kraft jero sareng kantong plastik, dina net 25/50/500 / 1000kg.

Panyimpenan sareng transportasi:

Simpen produk dina bungkusan aslina, disimpen dina bumi garing sareng berventilasi jauh tina Uap.

Ngajaga bahan tina hujan nalika muat sareng ngabongkar. Pastikeun tetep bungkus garing sareng bébas tina rereged. Nyingkahan penanganan sareng transportasi babarengan sareng zat asam.

Spésifikasi:

GRADE MAKANAN

Barang Indéks
Kalium bikarbonat,% 99.0-101.5
Cai henteu leyur,% ≤0.02
Uap,% ≤0.25
PH ≤8.6
Logam beurat (sakumaha Pb) / (mg / kg) ≤5.0
Arénis (mg / kg) ≤3.0
Penampilan kristal bodas, ngalir bébas

TECH GRADE

 

Barang Indéks
Kalium bikarbonat,% ≥99.0
Cai leyur,% ≤0.02
KCL,% ≤0.03
K2SO4,% ≤0.04
Fe2O3,% 0,001
K,% ≥38.0
Nilai PH ≤8.6
Uap,% ≤1.0
Penampilan kristal bodas, ngalir bébas






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali