produk

INSéktisida / EMAMECTIN BENZOATE

Pedaran pondok:

Anggo Pepelakan:
Kubis, kol, lobak sareng sayuran sanésna, kécap, kapas, téh, bako sareng pepelakan sareng tangkal buah sanésna.
Objék kontrol:
Kegiatan abamectin benzoate ka Lepidoptera kalintang luhurna, sapertos ngengat kubis, cacing kéwan, cacing bollworm, cacing tentara bako, cacing tentara kol, Spodoptera litura, cacing tentara, ngengat daun daun apel, khususna ka Spodoptera exigua sareng Plutella xylostella, sareng ka Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera sareng mites.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Anggo Pepelakan:

Kubis, kol, lobak sareng sayuran sanésna, kécap, kapas, téh, bako sareng pepelakan sareng tangkal buah sanésna.

Objék kontrol:

Kegiatan abamectin benzoate ka Lepidoptera kalintang luhurna, sapertos ngengat kubis, cacing kéwan, cacing bollworm, cacing tentara bako, cacing tentara kol, Spodoptera litura, cacing tentara, ngengat daun daun apel, khususna ka Spodoptera exigua sareng Plutella xylostella, sareng ka Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera sareng mites.

Bubuk kristal bodas atanapi konéng enteng seueur dianggo pikeun ngendalikeun seueur hama kana sayuran, tangkal buah, katun sareng pepelakan sanés.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami